Buitenlessen VGV gestart

Afgelopen week hebben zowel de jeugd van de wedstrijdgroepen als recreatieve groepen buiten buiten gesport. Vanaf 15 mei mogen ook niet-leden van VGV meedoen met de recreatieve lessen. Daarvoor wel eerst aanmelden met een appje naar Stijn 06-39029013.
Recreatief buiten VGV Varsseveld gymmen

Acro buiten VGV
Buiten gymmen springgroep VGV Varsseveld

Nieuwsbrief: start buiten lessen VGV jeugdgroepen

Het is gelukt! Kinderen van 4 t/m 18 jaar mogen weer gymmen én zo hun vriendjes en vriendinnetjes weer ontmoeten. 
Voor de recreatieve jeugd groepen gaan we het grasveld achter de Van Pallandtsporthal gebruiken. 

Lees in deze nieuwsbrief hoe we dat allemaal gaan doen. 
Nieuwsbrief mei 2020 dinsdag start 1615 uur

Tijdelijk lesrooster en buiten veilig sporten

De jeugd mag weer buiten sporten!

Het begin is er en VGV maakt een start met de jeugdleden om weer te gaan sporten. 
De wedstrijdgroepen zijn al gestart en de recreatieve groepen starten vanaf 8 mei op het grasveld achter de sporthal.
Hoe we dat gaan doen? Lees de nieuwsbrief en hieronder staan de spelregels om weer veilig samen te sporten!

Helemaal onderaan staat de informatie/spelregels voor de jeugdleden.
Graag samen door nemen met de jonge sporters zodat ook zij weten welke spelregels er zijn om samen weer veilig te sporten

POSTER OUDERS LRLesrooster VGV recreatieve groepen vanaf 8 mei 2020

Wist je dat.....

Wist je dat VGV

Online Koningsspelen in Gelderland

Flyer Online Koningsspelen

Corona en nu? Brief voor leden VGV

Op dit moment kan er zeker tot en met 28 april a.s. niet gesport worden bij VGV Varsseveld ivm corona maatregelen. We hopen dat de verspreiding van het coronavirus snel wordt ingedamd en dat we de lessen binnenkort weer kunnen hervatten.
Vandaag hebben we een mail gestuurd naar onze leden over het lidmaatschap, de contributie en een oproep om vooral lid te blijven!

Lees hier de brief aan onze leden.....

Brief leden VGV lidmaatschap contributie en corona Large


 

Online collectebus voor Fonds Gehandicaptensport

Dit keer een digitaal verzoek om ook een kleine bijdrage te doneren voor de sporters met een handicap. We kunnen nu even niet aan de deur komen vandaar dat we online bij je langs gaan. Want we laten de sporters met een handicap niet in de steek. Zie je ons voorbij komen? Tik dan ff 'n Euro voor alle sporters met een handicap en tik 'm door naar je vrienden! Vandaag was anders onze collecteweek langs de deuren begonnen. Als dank voor de inzet bij deze collecte gaat een deel van de opbrengst naar VGV Varsseveld. Dit keer een "tikkie anders" maar steun ons en klik op deze link.

FB IG timeline Zonder afbeelding

AFGELAST; alle lessen en activiteiten

Het bestuur van VGV heeft besloten conform de richtlijnen van het RIVM en in lijn van het advies van de KNGU en NOC*NSF om alle activiteiten te annuleren. Aanleiding is de persconferentie over het Corona-virus van premier Rutte van 12 maart jl. De maatregel gaat in op vrijdag 13 maart 2020. Het zal zeker t/m 6 april 2020 duren en wellicht langer. Dus tot nader bericht gaan de trainingen niet door!

Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan houden we jullie op de hoogte via deze website en Facebook.

Afgelast

 

 

AFGELAST: Jeugduitvoering VGV zaterdag 14 maart!!!

Volgens de richtlijnen van het RIVM is ook de "Corona-maatregel" van toepassing voor de Jeugduitvoering van VGV. Helaas zijn wij genoodzaakt de Jeugduitvoering uit te stellen tot een nader te bepalen datum.
De trainingen gaan wel door. Wel adviseren wel leden met lichte griepverschijnselen niet naar de lessen te komen en zich af te melden bij de leiding. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan houden we jullie op de hoogte via de website en Facebook.

Afgeloa

Nieuwsbrief maart nu online te lezen

De Nieuwsbrief van maart is nu online te lezen. Klik hier voor de link. 

Wilt u ook de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zetten u op de verzendlijst. 

Jeugduitvoering: Op de boerderij

Op zaterdag 14 maart om 14.00 uur is onze jaarlijkse gymuitvoering met de jeugdleden. Het thema van dit jaar is 'Op de boerderij'. Zet de datum in je agenda en geef hem door aan je buren, ouders, vrienden en familie zodat iedereen kan komen kijken naar wat jij allemaal doet bij VGV! We hebben een klompendans, een optreden van boer Harms, de superboeren en de drie biggetjes. Maar er scharrelt nog veel meer rond op het erf van de boerderij. Elke groep treedt met een eigen nummer op. Genoeg te zien dus! De voorbereidingen zijn achter de schermen al in volle gang. In de lessen wordt er inmiddels ook volop geoefend om de optredens onder de knie te krijgen. Wij kijken ernaar uit! Komen jullie ook?

VGV Boerderij

Sporttalent van het jaar; stem op Lynn

Lynn Nijkamp is genomineerd voor sporttalent van de gemeente Oude IJsselstreek. Ze heeft alleen nog jouw stem nodig! Stemmen kan tot 6 maart a.s.. Ga naar Sportverkiezing Oude IJsselstreek - stemmen en breng snel je stem uit. Lynn is NK kampioen op de vloer bij junioren eerste divisie. Een hele knappe prestatie!
Lynn

Meedoen regeling via gemeente

Heeft u een laag inkomen of een uitkering maar zou u of uw kind(eren) wel graag willen sporten bij VGV Varsseveld? Dan willen we u graag wijzen op de meedoenregeling. Vaak helpt uw gemeente u of uw kind mogelijk met een bijdrage. Vraag uw gemeente om meer informatie. Voor de gemeente Oude IJsselstreek klik op deze link voor de Meedoenregeling 

VGV2019groep3 4Brazielie zwaait

 

Acrogym plaatsingswedstrijd in Varsseveld

In het weekend van 25 en 26 januari organiseert VGV Varsseveld de 3e en 4e plaatsingswedstrijd acrogym voor de teams die uitkomen in het E, D en C niveau.
Op zaterdag zal het E niveau in actie komen en op zondag het D en C niveau. Voor de blokindelingen, tijden en deelnemerslijst klik op deze link van de dutchgymnastic.
Tijdens dit wedstrijdweekend zal fotograaf Pettrik Kafoe aanwezig zijn. De foto's van deze wedstrijd zullen terug te vinden zijn op http://pettrik.oypo.nl
Acro VGV wedstrijd

 

Het Grote Gymfeest 2020

Om het nieuwe jaar goed in te luiden, werd op vrijdag 3 januari het jaarlijkse Grote Gymfeest gehouden voor alle basisschoolkinderen uit Varsseveld en omstreken. Maar liefst 81 kinderen hebben in de turnhal al hun energie eruit kunnen springen, gymmen en freerunnen! Wat een goede start van 2020! Voor foto's klik op deze link naar onze Facebook foto album.

Het Grote Gymfeest VGV

December nieuwsbrief VGV

De VGV nieuwsbrief van december 2019 is nu online te lezen.

Veel leesplezier!

NB20191 Medium

NB2019 december 2e pag

 

Het Grote Gymfeest op vrijdag 3 januari

Op vrijdag 3 januari starten we in stijl het nieuwe jaar met Het Grote Gymfeest!
Alle basisschool kinderen uit Varsseveld en omgeving zijn van harte welkom.
Groep 1 t/m 3 van 13.30 - 14.30 uur.
Groep 4 t/m 8 van 15.00 - 16.30 uur.
Het grote gymfeest is een initiatief van de KNGU om beweging onder jonge kinderen te stimuleren.
Entree is € 2,00. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee om lekker te bewegen.

Het Groot gymfeest 2020 Medium

Afscheid (jeugd)bestuursleden

Op maandag 28 oktober jl. hebben we tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering afscheid genomen van de bestuursleden Martine van Til-Flipse, Benno Eising en Marjon Rothman. Bij het jeugdbestuur heeft Willemijn Hettinga na 6 jaar afscheid genomen.

Martine heeft zich als penningmeester 9 jaar lang ingezet voor het financiële gedeelte binnen de vereniging. Zo zorgde ze o.a. voor de facturen, declaratiebonnetjes, subsidie aanvraag en een sluitende begroting, wisselgeld bij de diverse acties en kleding voor het bestuur passend bij het thema van de uitvoeringen. Ingrid Scheuter wil vanaf nu de financiële administratie onder haar hoede gaan nemen, al neemt zij geen zitting in het bestuur.

Benno Eising was onze kracht op de achtergrond. In de afgelopen 6 jaar was hij onder andere druk met notulen tijdens bestuursvergaderingen, contactpersoon voor externe contacten en onze vaste kracht bij het opbouwen van een turnhal of sporthal tot wedstrijdpodium. Zelfs minister van Sport Bruno Bruins was destijds onder de indruk van Benno en zijn verhaal over onze turnhal.

Marjon Rothman neemt na 10 jaar afscheid van het bestuur. Zij heeft zich druk gemaakt om alle groepen te voorzien van leiding. Zij was het eerste aanspreekpunt voor de leiding, wat gebeurde op geschikte en minder geschikte tijdstippen. Tevens zorgde zij altijd voor de kerstattenties. En bij activiteiten hielp zij graag in de bediening. Marjon blijft achter de schermen het bestuur ondersteunen.

Willemijn Hettinga was jaren lang een vertrouwd gezicht bij de vele jeugdbestuur activiteiten. Zoals bij de recordpoging om 7,5 uur lang non-stop te springen bij VGV. Daar heeft ze alles tot op de millimeter en seconde in de gaten gehouden. 

Een aantal mensen heeft inmiddels aangegeven zitting te willen nemen in het bestuur, al is het op dit moment nog een paar jaar te vroeg voor hen. We hopen het bestuur te zijner tijd alsnog aan te kunnen vullen.

Afscheid Martine Benno en Marjon

Afscheid 2

Nieuwsbrief oktober

De Nieuwsbrief van oktober is nu online te lezen.

Veel leesplezier!

Nieuwsbrief oktober 2019 Large

Kleine wijziging lesrooster na Herfstvakantie

De lesuren voor speeltuingym & jumpgym op maandag zullen na de herfstvakantie gegeven worden op de dinsdag door Stijn Roerdink op onderstaande tijden.

  • 15.00 – 16.00 uur groep 1/2   speeltuingym
  • 16.00 – 17.00 uur groep 3/4   jumpgym

Het lesuur van de Ouder & Kind groep op woensdag komt te vervallen, de maandaggroep om 10.00 uur blijft wel.
Klik hier voor het nieuwe lesrooster.

Lesrooster