Volgend weekend halve finale NK dames

Volgende week is het zover! Dan wordt de 1/2 finale turnen dames in Varsseveld geturnd. Wij zijn er klaar voor en kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te zien in Varsseveld. We gaan onze uiterste best doen om er een onvergetelijk weekend van te maken. 

We verwachten zo’n 400 turnsters uit het hele land! Op zaterdag 11 mei wordt er geturnd in de 1e divisie en op zondag 12 mei in de 3e divisie. Het beloven spannende wedstrijden te worden. Na diverse voorrondes mogen deze turnsters immers proberen zich te kwalificeren voor de Nederlandse Kampioenschappen.
We organiseren deze wedstrijden gezamenlijk met de landelijke turnbond (KNGU). Hierbij worden zo’n 75 vrijwilligers ingezet om de kwalificatie wedstrijd goed te laten verlopen. Ook een aantal VGV-turnsters zal dit weekend in actie komen.
Bezoekers zijn beide dagen van harte welkom om te kijken naar de turnsters die strijden voor een plek op het NK. Meer informatie over de wedstrijden, indeling en tijden is te vinden op deze link naar wedstrijden.kngu.nl

Graag tot ziens in Varsseveld!

wedstrijdposter VGV Large