Circus VGV themaweek

Elk jaar organiseert VGV de grote themaweek! Dit jaar is het thema CIRCUS. Van 28 oktober t/m 10 november zal de turnhal aangekleed zijn met allemaal attributen, versiering en toestellen die passen bij het thema Circus. De recreatieve groepen van de vereniging zullen speciaal hun lessen aanpassen en wordt er geoefend met tonnetje lopen, tissuedoeken klimmen, jongleren, eenwieleren en nog veel meer! En het allerleukste is: je hoeft geen lid te zijn van de vereniging om aan deze week mee te doen! Dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom!
Zie jij die circusweek wel zitten? Download dan je toegangskaartje via deze link en kijk op het lesrooster bij welke groepen jij mee kan doen!
Let op: de toegangskaartjes zijn alleen geldig van 28 oktober t/m 10 november.
Overige informatie
VGV is ook te volgen op Facebook en Instagram, waar regelmatig informatie over o.a. de themaweek geplaatst wordt!
Tijdens de themaweek zullen foto’s/video’s worden gemaakt en online worden gezet. Bij bezwaar tegen beeldmateriaal dit graag vóór de les melden bij de leiding van de desbetreffende groep. Voor vragen kun je terecht bij Rachel Tieltjes: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-23287980.

CircusweekVGV