Train(st)er voor een meisjes/dames selectiegroep gezocht

De Varsseveldse Gymnastiek Vereniging is met ingang van seizoen 2018/2019 op zoek naar een
Train(st)er voor een meisjes/dames selectiegroep 3e en 4e divisie.

Lees hier de vacaturetekst.

Dames selectie

 

Medaille regen voor VGV

Voor het eerst in de geschiedenis van VGV behaalde een acro team een medaille op het NK.
Annefleur Schoemaker, Jet Scheuter en Lisa Tijhuis behaalden in Oss een zilveren medaille in het E-niveau.
Bij de heren vielen maar liefst 6 turners in de prijzen in de 3e divisie tijdens het NK in Hoofddorp. In de meerkamp werd Nick Willemsen, jeugd 9, 3e. Tevens werd hij Nederlands Kampioen op voltige. Zijn jongere broer Colin, instap 17, behaalde zilver op sprong en zijn broer Jason, junior niveau 8, behaalde brons op ringen en sprong. Milan Venderbosch, pupil 15, ging er met de zilveren plak vandoor op sprong. Bij junior niveau 7 werd Tim Stienissen Nederlands Kampioen op vloer. Tim Clappers, uitkomend voor Margriet Didam en ook trainend bij VGV, werd Nederlands Kampioen op voltige.
Bij de dames werd Isa Smeitink in de meerkamp Nederlands Kampioen pupil 1, N2 in Tilburg. Isa komt uit voor Ypsilon/turnschool Achterhoek en traint eveneens bij VGV.
Alle medaillewinnaars ‘Van harte gefeliciteerd!’

Acro VGV team Heren
Isa

Talententest meisjes zaterdag 16 juni a.s.

Op zaterdagmorgen 16 juni wordt de jaarlijkse talententest gehouden bij V.G.V.
Wij zoeken meisjes van geboortejaar 2011 of 2012 die het leuk vinden om te leren turnen, springen op trampolines en zwaaien op de rekstokken.
Van 9.00 tot 10.00 uur is de talententest en daarna mag er nog een half uur vrij gespeeld worden in de turnhal.
Opgeven per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

34687522 961961693984412 3809252064425410560 o

Update over privacywetgeving

Het zal u vast niet ontgaan zijn, vanaf 25 mei jl. is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving. 

WELKE PERSOONSGEGEVENS VERWERKT V.G.V. VARSSEVELD?
Mensen die zich op www.vgvvarsseveld.nl inschrijven voor de nieuwsbrief, geven daarvoor zelf enkel en alleen hun naam en mailadres op. Mensen die zich als lid, leiding of donateur van de vereniging aanmelden worden ingeschreven in Digimembers. Dit is het ledenadministratie programma van de K.N.G.U. waar V.G.V. en andere gymverenigingen mee werken. Hiermee worden ze ook automatisch op de verzendlijst van de V.G.V. nieuwsbrief gezet.

WAARVOOR GEBRUIKT V.G.V. VARSSEVELD DEZE GEGEVENS?
V.G.V. gebruikt deze gegevens om leden, donateurs, ouders/verzorgers en alle betrokkenen op de hoogte te houden. Dit betreft informatie over bijvoorbeeld wijzigingen van het lesrooster, leiding, aankondiging van activiteiten of andere nieuwsupdates gerelateerd aan onze vereniging. Daarnaast ontvangt de groep actieve leden (administratieve) informatie over de betaling van de contributie en gerichte mails van de groepsleiding waaraan het lid deelneemt. Deze gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden en worden ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan hierboven beschreven staat.

BEWAARTERMIJN PERSOONSGEGEVENS?
V.G.V. Varsseveld zal de persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

UITSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u wordt uitgeschreven.

VGV Nieuwsbrief 001

Schema toestelkampioenschappen

Aankomend weekend is het al zover! Twee dagen vol spannende wedstrijden. Bekijk de poster even goed voor welke niveaus, er op welk moment om de medailles gaan turnen. De sterretjes met de nummertjes laten zien wanneer er turnsters van VGV aan de beurt zijn!
32095454 947305605450021 5200841336848121856 o

Toestelkampioenschappen 1e t/m 4e divisie

Nog maar enkele dagen en dan starten de logo
Toestelkampioenschappen 1e t/m 4e divisie in Varsseveld.

Voor details over de wedstrijd kijk op kngu.oost.nl

De wedstrijden worden gehouden in:
Sportcentrum van Pallandthal
Van Pallandtstraat 4
7051 DE Varsseveld

Wij kijken uit naar jullie komst!
Hieronder staat een persoonlijke boodschap van Reina Beltman van de Hazenkamp uit Nijmegen.

 

 

WC-papieractie Veeg mee met VGV geslaagd

Afgelopen vrijdag en zaterdag is er weer heel veel wc papier verkocht voor onze vereniging tijdens onze jaarlijkse Veeg mee met V.G.V. actie. De werkgroep Veeg mee met V.G.V. heeft zeer enthousiast de WC-papier actie georganiseerd. Onze dank gaat uit naar alle grote en kleine vrijwilligers voor hun geweldige inzet. En natuurlijk ook naar een ieder die wc papier heeft gekocht.
vgv wc

Letta Heijink is 80 jaar lid van VGV!!!

Tachtig jaar lid van de vereniging, een uitzonderlijk gegeven! Letta Heijink-Walvoort is lid geworden in januari 1938, destijds vijf jaar oud. Omdat dit zo bijzonder is hebben we haar bezocht tijdens haar wekelijkse training en haar een bos bloemen, heerlijke tompoucen gegeven. Daarnaast heeft de voorzitter haar een KNGU speldje met daarop 80 jaar opgespeld. Mevrouw Heijink was blij verrast door de komst, bloemen, het speldje en de taart. Haar lieve reactie was "Maar weet wel dat 80 jaar lid van V.G.V. geen prestatie is maar een voorrecht!" 
Letta bloemetjeLetta 80 jaar

KNGU Toestelkampioenschappen bij VGV Varsseveld

Poster TK2018 A3

Nieuwsbrief april staat online

Blijf op de hoogte van de activiteiten binnen onze vereniging.
Lees snel de nieuwsbrief van april 2018.

Geslaagd voor turncoach 3 en jurybrevet TD3

Elisan Peters, Loraine Heutinck en Willemijn van der Borg zijn geslaagd voor hun turncoach 3 examen.
Daarnaast hebben Kirstin Bleumink, Arora ten Have en Willemijn van der Borg het jurybrevet turnen dames 3 behaald.
Gefeliciteerd allemaal!

29027322 915151798665402 4932752712331101363 n 2 Aurora 2 Kirstin TD3

Goede Vrijdag geen springgroeplessen

Komende vrijdag zijn er geen recreatieve lessen i.v.m. Goede Vrijdag!
We wensen iedereen fijne Paasdagen!
paashaas

 

Jeugduitvoering rode loper, foto verslag

Jeugduitvoering "Naar de film"

Zaterdagmiddag 8 maart was het zo ver, de premiére van één van de grootste optredens tijdens de Jeugduitvoering met thema: "Naar de film". Op de rode loper was het een komen en gaan van stralende sterren. Onder anderen de smurfen, buurman & buurman, Tarzan, Shrek en onze eigen Pirates of the Carribean kwamen voorbij. Alle artiesten en bezoekers gingen over de rode loper bij de Van Raam Arena. De echte celebrities zijn door Airi Roosimae bij aankomst gefotografeerd. Hier ons verslag in foto's.

De smurfen Ouder & kind

Buurman & Buurman door de kleuters

Shrek door maandag groep 3/4

Dummie the Mummie woensdag groep 3/4

Trolls maandag groep 5/6

Happy Feet door Meiden B en C selectie

Lion King Meiden A selectie en jong talent

Tarzan Jongens selectie

Cars door springgroep 5/6/7

Harry Potter door de Acrogym

Allerlei sfeerfoto'sMet heel veel dank aan fotograaf Airi Roosimae

Stefan Heusinkveld en Martin Nijkamp erelid VGV

Tijdens de jaarlijkse jeugduitvoering van VGV zijn Stefan Heusinkveld en Martin Nijkamp benoemd tot erelid van de vereniging. Uit handen van oud-wethouder de heer Van Balveren ontvingen zij het speldje behorend bij het erelidmaatschap. Al vele jaren zetten Stefan en Martin zich in voor de vereniging en hebben zij er voor gezorgd dat 5 jaar geleden de 'Van Raam Arena' in gebruik genomen kon worden.
Huldiging Ereleden Medium

 

Zwemmen op zaterdag 7 april

Op zaterdag 7 april is het weer zo ver! We gaan zwemmen. Dus kom jij uit groep 4 t/m 8 (met minimaal zwemdiploma A) en heb je zin om met dit koude weer een bommetje te maken in een warm zwembad, dan is dit iets voor jou! Om 17:30u verzamelen we bij de Van Raam Arena om vervolgens met auto's richting Zelhem te rijden. We gaan namelijk zwemmen bij zwembad 'De Brink', te Zelhem. Rond 20:15u zijn we klaar om met auto's terug te gaan en we zullen rond 20:30u weer bij de Van Raam Arena zijn.
Opgeven kan door het briefje in te leveren in de brievenbus of door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag tot dan!
zwemmen
 

Programma Jeugduitvoering

Zaterdag 3 maart is het zover! De jaarlijkse jeugduitvoering met dit jaar het thema "naar de film"! De rode loper wordt uitgelegd, de zaal gaat om 14.15 uur open en de voorstelling begint om 15.00 uur! Komen jullie ook?
Bekijk hier het programma.

Jeugduitvoering Film

 Programma jeugduitvoering groepen

Programma jeugduitvoering leiding 2

VGV Nieuwsbrief februari 2018

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van V.G.V.?
Klik hier voor onze nieuwsbrief van februari 2018.

Wilt u ook de volgende nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen?
Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u komt op onze mailinglijst.

VGV Nieuwsbrief 001

Jeugduitvoering met thema Film

Op zaterdag 3 maart is onze jaarlijkse gymuitvoering met de jeugdleden! U bent van harte welkom! 
Het thema van dit jaar is film, dus dat belooft wat! Van de smurfen tot Minions, maar ook Shrek, Happy Feet, Dummie de Mummie en Cars én een stoere Tarzan act van de jongens! De selectie zorgt daarnaast ook nog voor de nodige acrobatische onderdelen. En er is nog veel meer, elke groep treedt met een eigen nummer op. Genoeg te zien dus!
De voorbereidingen zijn achter de schermen al langere tijd in volle gang. In de lessen wordt er inmiddels ook volop geoefend om de optredens onder de knie te krijgen. Wij kijken ernaar uit! U komt toch ook?
Jeugduitvoering VGV 2018 Film

Lasergamen in de turnhal

TEST

Op zondag 21 januari werd de turnhal omgetoverd tot een waar lasergame paradijs.
De turnhal was helemaal verduisterd en er was een labyrint met gedimd en gekleurd licht en rook.
Met de lasergun probeerden de groepen zo snel en zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. 
Wat een avontuur en plezier heeft iedereen gehad. Deze activiteit van het jeugdbestuur is zeker voor herhaling vatbaar.

Klik hier voor de aftermovie Lasergamen