Update over privacywetgeving

Het zal u vast niet ontgaan zijn, vanaf 25 mei jl. is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving. 

WELKE PERSOONSGEGEVENS VERWERKT V.G.V. VARSSEVELD?
Mensen die zich op www.vgvvarsseveld.nl inschrijven voor de nieuwsbrief, geven daarvoor zelf enkel en alleen hun naam en mailadres op. Mensen die zich als lid, leiding of donateur van de vereniging aanmelden worden ingeschreven in Digimembers. Dit is het ledenadministratie programma van de K.N.G.U. waar V.G.V. en andere gymverenigingen mee werken. Hiermee worden ze ook automatisch op de verzendlijst van de V.G.V. nieuwsbrief gezet.

WAARVOOR GEBRUIKT V.G.V. VARSSEVELD DEZE GEGEVENS?
V.G.V. gebruikt deze gegevens om leden, donateurs, ouders/verzorgers en alle betrokkenen op de hoogte te houden. Dit betreft informatie over bijvoorbeeld wijzigingen van het lesrooster, leiding, aankondiging van activiteiten of andere nieuwsupdates gerelateerd aan onze vereniging. Daarnaast ontvangt de groep actieve leden (administratieve) informatie over de betaling van de contributie en gerichte mails van de groepsleiding waaraan het lid deelneemt. Deze gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden en worden ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan hierboven beschreven staat.

BEWAARTERMIJN PERSOONSGEGEVENS?
V.G.V. Varsseveld zal de persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

UITSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u wordt uitgeschreven.

VGV Nieuwsbrief 001